Anton lämnar för spel i Allsvenskan!

Foto: Kent Lundqvist

Superlöftet Anton Lindblom lämnar EHF för spel i Allsvenska VästeråsIrsta.

Anton som är fostrad i EHF och spelat sedan tidig ålder i klubben har haft ett gäng anbud på bordet, men har nu bestämt sig för spel i Allsvenskan.

Foto: Kent Lundqvist

– Har haft en del andra erbjudande från olika klubbar i både ligan och allsvenskan, men jag tror VästeråsIrsta blir det bästa alternativet och jag är nöjd med mitt beslut!

Var det ett svårt beslut och hur känns det?

Foto: Kent Lundqvist

– Jag tycker att det känns bra, har spelat i Enköping sedan jag var 5år och lärt mig väldigt mycket under tiden vilket jag är oerhört tacksam för men kände att det var dags för ett miljöombyte, så när VästeråsIrsta hörde av sig så kändes det som ett bra alternativ för min fortsatta utveckling, avslutar Anton.

Lämna ett svar