Åsunda IF uppmärksammade!

Linus di Zazzo ordförande UFF, Elin Jonsson ordförande Åsunda IF, Sofia Svensk Karlsson Sekreterare och lagledare F10/11 Åsunda IF. Bild: Privat

Åsunda IF har utsetts av Upplands Fotbollsförbund till Årets Barn och Ungdomsförening. – Vi är otroligt stolta över utmärkelsen, säger klubbens ordförande Elin Jonsson.

Det är fantastiskt roligt och bra att en så pass liten klubb som ÅIF blir uppmärksammad för sitt fantastiska arbete. Speciellt i ett klimat där många barn och ungdomsföreningar har det svårt både ekonomiskt och med sin identitet.

– Jag tror att vi fick priset på grund av att vi gjort ett stort arbete med att kvalitetssäkra vår förening och verksamhet. Vi har under året sett till att arbeta fram policys och värdegrunder för att säkerställa att vi bedriver vår idrott och verksamhet på bästa sätt för våra barn och ungdomar. Vi satsar även mycket på ledarvård och utbildningar för alla våra ledare för att de ska utvecklas i sin roll och i förlängningen bidra till en bra och säker idrottsmiljö för barn och ungdomar.

Vad betyder priset för klubben/föreningen?

– Utmärkelsen betyder jättemycket för Åsunda IF. Det är ett stort kvitto på att det vi gör är bra och att vi har en kvalitetssäkrad verksamhet. Vi hoppas att fler gärna vill ansluta sig till vår förening och dela engagemang, glädje och fotboll med oss, avslutar Jonsson.

 

One Response to Åsunda IF uppmärksammade!

Lämna ett svar