Bålsta dart klara för division 1!

Bild: BD

Efter att ha besegrat 181 DC från Lidingö är det nu klart att Bålsta dart vunnit division 2 och får ta steget upp. -Vi fick till det denna gång. Rätt schysst alltså, säger spelaren Lasse Andersson

Med två matcher kvar i serien är det redan klart att Bålsta dart står som segrare i Div.2(A). Lidingölaget bjöd upp till kamp, men det var Bålsta som tog kommandot.

Björn Lejon och Guiilermo Pomar gjorde rent hus i sin omgång och gav Bålsta den perfekta starten. 3-0 och det bubblade lite bland spelarna.

Guillermo och Alexander, Bild BD.

-De såg lite nervösa ut ibland, men bet ihop bra och avgjorde matcherna perfekt, säger Lasse

I andra omgången blev det jämnare i matchen. Nerver igen? Kändes inte så, men det blev bara en singelvinst, som Micke Andersson stod för. Miika Mustaniemi kämpade men fick möta en motståndare som spelade som i trans.

-Vi ledde ändå med 4-2 i matchen och både jag och Alexander Johansson kände segervittring efter att vi vunnit vår dubbel, fortsätter Lasse

Alexander Johansson fortsatte sitt fina spel och fick äran att sätta den avgörande matchpilen. Lasse slappnade av lite för mycket i slutet och slutresultatet skrevs till 6-3.

-Det kändes aldrig oroligt egentligen, inte för mig i alla fall. Segern kändes rättvis.

-Vi har ett bra lag där det är 10 stycken som bidragit under säsongen för att vi ska stå där vi står nu. Som segrare. Rätt skön känsla faktiskt.

Bild.BD

Kastare som varit med under säsongen i div.2 är lagledaren Björn Lejon, Miika Mustaniemi, Micke Andersson, Alexander Johannson, Guillermo Pomar, Lasse Andersson, Ola Nahlén, Stefan Horn, Magnus Björklund och Seth Andersson.

-Alla har bidragit på bästa sätt. Bara bocka och tacka mina härliga lagkamrater. Vi har även fått bra stöttning och blivit pushade av de andra i klubben. Vi har en bra stämning i Bålsta dart. Framtiden ser god ut, avslutar en glad Lasse Andersson

Resultat & tabell >>>

Lämna ett svar