Bålsta dart summerar en bra säsongen.

 

Foto: Privat

Blandade resultat för klubbens fyra lag i seriespel. – Ja det har varit lite upp och ner för lagen, men i slutändan är vi nöjda med säsongen, säger spelaren Lasse Andersson

Div 2 Stockholm
Som vi skrivit tidigare blev det serieseger och nästa år spel i division 1. Nämnas ska att nybörjaren Miika Mustaniemi tog hem titeln outstanding player direkt.

Foto: Privat

-Ja, vi hade som målsättning att klara oss bättre än förra året och efter halva säsongen ändrade vi målsättning och gick för serievinst. Alla som varit med har gjort det riktigt bra, berättar spelande lagledaren Björn Lejon.

Till tabell Div.2 >>>

Div 3 Stockholm
Laget startade som en raket och var med i toppen i början, men sen gick det utför. Säsongen slutade med att laget fick kvala för att stanna kvar. Vilket man gjorde med bravur. Vinst i bägge kvalmatcherna och räddat division 3 kontrakt.

Foto: Privat

-Vi nådde målet att stanna kvar i trean, men det var en jobbig väg. Inte alls vad vi räknat med efter den fina starten, berättar spelande lagledaren Bo Jansson

Till tabell Div.3 >>>
Till kvalserien div.3 >>>

Div 4-Fyrmanna Stockholm
Laget slutade på en fin sjunde plats i en tät serie poängmässigt. Det har varit både nybörjare och nygamla spelare som deltagit i laget.

Foto: Privat

-Vi snurrat på åtta spelare denna säsong. Vi har hela tiden gått med inställningen att vi kan vinna. Vi är nöjda med säsongen, säger spelande lagledaren Lena Nahlén.

Till tabell Div.4 >>>

Riksserien Div 3
Klubben valde att anmäla ett lag till riksserien. Det har varit seriesammandrag i Bollebygd, Lund och Kalmar och det gick över förväntan. Laget placerade sig som tvåa i serien och avancerar till Division 2. Av de fem som representerade klubben har vi fyra spelare i topp elva i outstandning player med Björn Lejon som tvåa och Miika Mustaniemi som trea.

Foto: Privat

-Jag är riktigt nöjd med hur det gick. Vi var väl inte riktigt redo i första sammandraget, men sen när vi fattade hur det gick till funkade det bättre och det blev bara en förlust under hela serien, säger en nöjd Lasse Andersson.

Till tabell Riksserien >>>

Bålsta dart vill tacka sina sponsorer Nahlén Måleri, R.E.D.A.B Elektronik och Design, Målardalens Värmecenter, Bålsta Glasmästeri AB Idéglas för att vi kunnat genomföra säsongen på ett bra och sportsligt sätt.

Lämna ett svar