Bålsta föll stort!

Foto: Kent Lundqvist

Bålsta IF svarade för en blek insats i sista omgången av Herrtrean och föll stort borta mot tabelltrean IK Stubbhagen.

Det starar riktig illa för BIF som inte alls är med när matchen startar. Hemmalaget gör hela 11-0 innan BIF gör matchens första mål när det spelats dryga 14 minuter. Det var sedan helt jämnt in i halvtidsvilan där underläget med 10 bollar stod sig.

– Inledningen av matchen glömmer vi helst. Bakåt är vi helt passiva och framåt är det stillastående. Det gäller ju att vara positiv och från detta läge blev det allt bättre. Resten av halvleken vinner vi med ett mål men såklart är alla väldigt besvikna i halvtid, säger BIF-tränaren Magnus Paulsson.

I den andra halvleken så svajar prestationen och insatsen och man lyckades aldrig komma tillbaka och hota om poäng. Hemmalaget vinner i stället även den andra halvan av matchen klart och till slut matchen med hela 17 bollar.

– Tycker dock att grabbarna ska ha all eloge till att de kämpar på även i andra halvlek. Trots allt blir förlusten idag några bollar mindre än när vi mötte dem på hemmaplan, avslutar Paulsson.

IK Stubbhagen – Bålsta IF 40-23 (19-9)

Målskyttar,
BIF: Rasmus Larsson 11, Fredrik Sandberg 4, Malte Libler 3, Peter Wass, Lukas Gutzen, Simon Eliasson, Joel Karlqvist, Eric Mugrauer.

Publik: 27

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar