Bålsta har gjort klart med ny tränare!

Bild: BIF

Nu står det klart att Bålsta IF handboll gjort klart med Martin Morén som ny tränare för herrarna inför nästa säsong i div.3.

Du tar över som ansvarig i BIF. Vad kommer du att bidra med och vad kommer det att bli för skillnad mot tidigare i upplägg och träning?

– Jag hoppas kunna bidra med en röd tråd genom allt spel. Både träning och match. Tror mina år som spelare och tränare kan bidra med rutin till ett annars ganska ungt lag. Bålsta har riktigt duktiga spelare, det man inte riktigt lyckades med förra säsongen är att få ihop det som en lagmaskin. Den stora skillnaden mot tidigare är att vi ska arbeta fram ett sätt att spela som ska gå genom alla led. Från pojkar 16, via U19 och vidare till herrarna. Jag blir del av en organisation som är på väg framåt. Det är tillsammans vi ska lösa det, berättar Martin.

Hur ser organisationen runt laget ut i övrigt?

– En härlig förening som ställer upp för varandra, allt från knattar till seniorer. Seniorer som är fantastiska föredömen för de yngre och yngre spelare och deras föräldrar som ställer upp och ser till att vi får härliga hemmamatcher. Jag och Magnus Paulsson har hand om herrar. Matts Eliasson och Göran Hedström har hand om U19. Roger Widell och Eric Mugrauer har hand om P16. Sen har vi ett riktigt bra samarbete mellan lagen som gör det lätt för spelarna att gå mellan leden.

Det ser bra ut för Bålsta IF som förening men det kan alltid bli bättre.

– Även fast Bålsta handboll är på gång och ser bättre ut än det gjort på länge, så har vi ett behov av att växa i alla lag. Allt från pojkar 16, Flickor 16, U19 killar och herrar. Är man nyfiken på organisationen och våra lag så är man välkommen att höra av sig, avslutar Martin.

Lämna ett svar