Bålsta Sanering sekunder från poäng!

Foto: Kent Lundqvist

Herrsexan: Bålsta Sanering FC Hade inte alls marginalerna på sin sida hemma mot ISUN.

Ibland är idrott hård och det fick BSFC känna på i hemmamatchen mot ISUN. Det var gästerna som öppnade matchen starkast och skapade ett par heta chanser ganska omgående.

Foto: Kent Lundqvist

Det skulle också ge utdelning med knappa kvarten spelad. Ett bolltapp av hemmalagets straffas med en snabb omställning och bollen till Sebastian Petersson som får på en kalasträff och det var 0-1.

Foto: Kent Lundqvist

Ganska omgående är det nära igen för gästerna. Rubab Chowdhury får ett jätteläge mitt i boxen och drar till på volley, men bollen går i överliggaren och över.

Foto: Kent Lundqvist

Efter det så är det mycket ISUN som ligger på för mer, men i slutskedet av halvleken blir gästerna övermodiga och går bort sig. Hemmalaget ställer om på en kontring där Tim Fremdling effektivt kan kvittera till 1-1.

Foto: Kent Lundqvist

Ganska omgående i andra halvlek tilldöms ISUN en straff. Den slår Patrick Konde bra, men hemmakeepern – Henrik Åslund svarar för en fantastisk räddning till en resultatlös hörna.

Foto: Kent Lundqvist

Det blir under resterande av halvleken en kamp mellan ISUN och hemmalagets defensiv som sliter ont för att rädda poängen.

Foto: Kent Lundqvist

I slutskedet av ordinarie matchtid slår Milad Rashedi en sylvass frispark som Åslund dyker och räddar. Ganska omgående så har gästerna ett friläge, men avslutet går över.

Foto: Kent Lundqvist

Matchen går in på övertid och hemmalaget har kontroll på bollen och ser ut att rädda en poäng, men då slarvar Bålsta och ISUN kan ställa om på en kontring där Gustav Mattsson Ståhl via kryssribban och sedan stolpen och i mål gör 1-2.

Foto: Kent Lundqvist

Bålsta Sanering FC – ISUN 1-2 (1-1)

Målen: 0-1 (13) Sebastian Petersson, 1-1 (41) Tim Fremdling, 1-2 (90+2) Gustav Mattsson Ståhl.

Varningar: 1-1

Lämna ett svar