Chansning blev kostsam för SK Elvan.

Foto: Kent Lundqvist

SK Elvan stod upp var med i matchen hemma mot Riala GoIF, men tvingades ta en chansning som kostade.

Det var en jämn och bra första halvlek där gästande Riala tar ledning med kvarten spelad. Hemmalaget skulle dock svara med att kvittera till 1-1 ganska omgående genom Mohamad Khodadadi. Det var ett resultat som stod sig in i halvtidsvilan.

– Vi har 1-1 i paus och är ganska nöjda med matchbilden. Riala är bättre än oss, men fokus var på defensiven och att vi skulle ligga rätt i positionsspelet, berättar SK Elvan-tränaren Per Lygnegård.

Tyvärr så får SKE lite av en mardrömsstart på den andra halvleken då Riala gör 1-2. SKE jobbade för att få till en kvittering, men istället kommer 1-3 på en frispark. Det gör att hemmalaget tar en chansning som går riktigt illa och det hela slutar med en brakförlust.

– Tyvärr så släpper vi in ett snabbt i andra och vi blir lite stressade. När de gör 1-3 med 20 kvar så chansar vi och går ner på 3 backslinje. Vi skapar mer då, men blir såklart sårbara bakåt och Riala får kontra på oss. Så sista 3 målen är frukten av att vi chansar och står högt, avslutar Lygnegård.

SK Elvan – Riala GoIF 1-6 (1-1)

Målskytt SKE: Mohamad Khodadadi

Varningar: 2-1

Lämna ett svar