De största SHL-matcherna under mellandagarna!

SHL-säsongen 2020/2021 pågår för fullt och vi har kommit ungefär halvvägs genom grundserien.

Det har varit många spännande drabbningar och en hel del oväntade resultat. HV71, som slutade 5:a förra säsongen ligger näst sist, medan Växjö verkar kommit på fötter igen efter att ha slutat på 10:e plats förra året. Det kommer att bli en spännande ”andra halvlek” på säsongen. Och i mellandagarna har vi hittat flera matcher som du inte vill missa.

I dessa tider av isolering spelar sporten en ännu större roll än annars, när det gäller att skapa ljusglimtar i vardagen. Fler kollar på matcherna och passar också på att betta på SHL för att höja upplevelsen. Du som befinner dig utomlands och vill spela på ligan kan enkelt gå in på ett casino utan licens och hitta bra odds. Under mellandagarna spelas flera toppmatcher väl värda att bevaka. Ska vi kolla lite närmare på dem?

Djurgården – HV71 (26 december)

Här möts två forna storlag, som hittills inte gått så bra i ligan. HV71 ligger näst sist, medan Djurgården huserar i mitten av tabellen. Jönköpingslaget är i desperat behov av en seger, men Djurgården har spelat bra på hemmaplan. Det här kan bli en het match, och vid vinst kan HV71 klättra flera placeringar i tabellen.

Örebro – Växjö (26 december)

Växjö fortsätter att imponera i år. Man har vunnit hälften av sina matcher och ligger just nu på 3:e plats bakom Rögle och Frölunda. En seger här och man sätter ännu mera press på topplagen. Men även Örebro går starkt och ligger i hälarna på Växjö i tabellen. Det här är en klassisk 6-poängsmatch – vinst för Växjö och de drar ifrån Örebro, medan örebroarna passerar smålänningarna om de vinner matchen.

Rögle – Frölunda (28 december)

Oj! Här är veckans riktiga höjdarmatch. Rögle går som tåget i SHL och tar nu emot tabelltvåan Frölunda på hemmais. Rögle har en poäng mer än Frölunda men har hela 3 färre matcher spelade. Båda lagen aspirerar på seger i grundserien men det gäller för Frölunda att ta hem segern i matchen om de inte vill halka efter Rögle ännu mer. Den här matchen kommer att bli hårt spelad på hos spelbolagen – men utgången är minst sagt oviss.

Frölunda HV71 – (30 december)

Vårt sista tips är återigen en Frölundamatch. Denna gång gäller det HV71 som beger sig till Göteborg och Scandinavium för en match som kan verka given på förhand. Frölunda är givetvis storfavoriter till att närmast utklassa HV71, men man ska aldrig säga aldrig – minns att Rögle gick på pumpen hemma mot Malmö alldeles nyligen. HV71 är desperata och det kan mycket väl leda till en skrällseger möt Frölunda.

 

Lämna ett svar