Det är aldrig för sent att ge upp!

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings HF som säkrat minst en plats i kvalet till div.1 har idag en teoretisk chans vid vinst hemma mot Hallstahammars HK i sista omgången av Herrtvåan att vinna serien.

EHF har fortsatt chansen att vinna serien och ta en direktplats i div.1, men inte av egen maskin. Det krävs att EHF vinner sista omgången hemma mot Hallstahammar idag och att serieledande HK GP (1p före i tabellen) förlorar borta mot tabelljumbon Norrköping IF. Inte troligt, men möjligt. Det kan också räcka med ett kryss om GP samtidigt förlorar med 2 bollar.

– Jag tror inte HK GP förlorar matchen mot Norrköping IF, men visst större under har skett, säger EHF-tränaren Anders Skogäng.

Vad tror du på för matchbild?

– Matchen mot Hallstahammar blir tuff de är ganska stora, tunga och rutinerade vilket betyder mycket i den här sporten.

Vad kommer avgöra?

– Vi måste i vanlig ordning få försvaret att stämma samt att vi minimerar antalet tekniska fel och kan göra några enkla mål i kontringsspelet.

Hur har veckans träningar varit och hur ser det med truppen?

– Vi har för en gång skull haft en rätt tung vecka med lite skadekänningar och förkylningar som florerat, men naturligtvis hoppas jag att pojkarna repar kraft och kommer fulla med energi, avslutar EHF-tränaren.

Sagt om motståndet:
Ett av de lag som tippades i toppen av serien, men har inte alls svarat upp till det och är nu ”bara” tabellsjua.

Senaste mötet:
HSK vs EHF 26-29 (15-12)
Läs mer om den matchen här >>>

Nyheter i laget:
Läs ovan.

Matchfakta:
EHF vs Hallstahammar, Herr div.2, 20:e omgången.
16:00 Idrottshuset.

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar