Det vill sig inte för Nordia!

Foto: Kent Lundqvist

Det grinar illa – IK Nordia fick inkassera en mycket sur förlust mot topplaget Knivsta IK som kom undan med blotta förskräckelsen på Skogsvallen.

– Dels var Knivsta bra och dels har vi lite oflyt tyvärr, konstaterar Nordia-tränare Jimmy Ahlborg. Vi pratade innan matchen om att vi ville vara tydligare och konstruktivare i vårt spel med boll och hur vi får upp den i de olika spelytorna, när vi gör de vi sagt har vi bra kontroll och skapar lägen som vi bör göra mål på, men större delar av denna match försöker vi hitta den längre och så får vi istället försvara oss vilket vi gör jättebra dock.

Nordia var i underläge 0-1 efter den första halvleken där gästernas David Lindström bjuds på ett friläge efter en lågt slagen frispark.

– KIK har lite avslut utanför och en frispark som dem gör 0-1 på efter dåligt försvarsspel.

Nordia jagar en kvittering i andra halvlek och i den 89:e minuten är det nog många som tror att det är 1-1.

– Ett mål som tveksamt blåses av för offside, dundrar Nordia-tränaren. Vi missar två öppna mål samtidigt som vi för sällan spelar vårt spel och mer får skära och försvara ytor utan att Knivsta skapar några jättelägen. Knivsta får naturligt ett par farliga lägen sista 10:e när vi går ner på treback och lyfter upp de mesta vi har. Knivsta var ett bra lag som ville spela fotboll och gjorde det stundtals bra vilket gör att dem ligger i toppen. Vi får fortsätta nötta och hoppas att vi kan röra till för Härnevi nästa match, avslutar Nordia-tränaren

IK Nordia – Knivsta IK 0-1 (0-1)

Målen, 0-1 (44) David Lindström

Lämna ett svar