Dramatisk avgörande i derbyt!

Foto: Kent Lundqvist

SK Elvan såg ut att vinna derbyt hemma mot Syrianska FF men ett dramatiskt avslut på matchen förändrade allt.

Det skulle komma att bli ett riktigt högoktanigt derby på Lådö IP när Elvan tog emot SFF. Hemmalaget skulle ta ledningen med 1-0 med dryga 20 minuter spelat genom Linus Bylin, men SFF skulle komma tillbaka och var i ledning med 2-1 när lagen gick till halvtidsvila efter mål av Andreas Ahosson och Rami Abbas.

I den andra halvleken jagade Elvan en kvittering och den skulle komma med dryga timmen spelad då John Michael White gör 2-2. Det stannade inte där! Med sex minuter kvar att spela av derbyt gör Eric Forslund 3-2 för hemmalaget. Det såg ut att vara vinstmålet, men under slutminuterna kan SFF vända på steken och med två spelvändningar gör Kenny Yasser Nshimirimana både 3-3 och 3-4.

– Så fruktansvärt surt. Vi leder med 6 kvar och åker på två omställningar och så var denna kväll förstörd. Vi gör många saker bra men så åker vi på 2 skitmål på slutet, konstaterar en besviken SK Elvan-tränare Per Lygnegård.

SK Elvan – Syrianska FF 3-4 (1-2)

Målen, 1-0 (21) Linus Bylin, 1-1 (26) Andreas Ahosson, 1-2 (34) Rami Abbas, 2-2 (61) John Michael White, 3-2 (84) Eric Forslund, 3-3 (86) Kenny Yasser Nshimirimana, 3-4 (89) Kenny Yasser Nshimirimana.

Varningar: 2-1
Publik: 50

Lämna ett svar