EHF P19 vann premiären!

Foto: Kent Lundqvist

Herrjuniorerna i Enköpings HF öppnade säsongen med att vinna borta mot Skuru IK.

Efter en ganska jämn start på bortamatchen mot Skuru IK var det ledning för EHF med 3-2 efter 8,36 spelat, men sedan trampade laget igång och gick ifrån till ledning med 7-2. Greppet var kopplat och även om spelet jämnar ut sig under den sista delen av halvleken så är EHF i halvtidsledning med fem bollar – 17-12.

I den andra halvleken så gör EHF processen kort med hemmalaget och går fram till en 10 bollars ledning med 13 minuter spelat. Sedan bevakar EHF matchen och kan tillslut vinna rättvist och komfortabelt med 11 bollar i andra halvlek.

– Matchen var väl av karaktären att vi inte behövde på något sätt anstränga oss maximalt för att vinna. Tyvärr speglar det även spelet och de individuella insatserna. Naturligtvis nöjd med segern men vi kan utnyttja dessa tillfällen för utveckling på ett bättre sätt, menar EHF-tränaren Anders Skogäng.

Skuru IK – Enköpings HF 22-38 (12-17)

Målskyttar EHF: Anton Lindblad 11, Filip Eriksson 6, Erik Widén 5, John Lagö 4, Max Österman 3, Albin Sköld 3, Filip Tapper 3, Albin Sandell 2, Simon Lundgren.

Övriga resultat & tabell >>>

One Response to EHF P19 vann premiären!

Lämna ett svar