EHF studsade tillbaka!

Foto: Kent Lundqvist

Handboll: Herrarna i Enköpings HF testade av truppen i bortamatchen mot div.2 laget Örebro SK

– Stabilt bakåt och bra målvaktsspel sett över 60 minuter. Segern borde kanske blivit större om vi hade fått till omställningsspelet bättre. Där får vi lägga lite fokus på sista veckorna innan premiären, menar femmålsskytten – Gustav Odeheim.

Matchen var egentligen stängd redan efter 30 minuter spelat då EHF var i ledning med klara 16-10 och det med mersmak. I den andra halvleken så slår EHF av en smula på både tempo och noggrannheten i de sista momenten.

Defensivt står dock EHF bra i hela matchen vilket 10-11 släppta mot ÖSK vittnar om. Att laget sedan inte tar betalt för det goda arbetet i form av kontringsspel får ”som sagt” läggas på sparkontot inför kommande premiär.

– Vi var helt OK. Vi hade med lite nya namn och lät alla testa på hetluften, klart att det syntes i spelet; men absolut inte någon större kvalitetsskillnad i den bemärkelsen att vi föll ur ramarna för vad vi kommit överens om. Plusbetyg till våra målvakter ikväll (Hampus Wallin och Simon Lundgren), säger EHF-tränaren Rickard Bäcklin.


Örebro SK – Enköpings HF 21-26  (10-16)

Målskyttar EHF: Mattias Johansson 5, Adam Skogäng 5, Gustav Odeheim 5, Filip Tapper 3, Anton Segersten 3, Albin Sköld 2, Albin Sandell 2, Filip Eriksson.

Lämna ett svar