EIBK jagar kvalplats!

Foto: Kent Lundqvist

Damerna i Enköpings IBK jagar en kvalplats till div.1 och med två omgångar kvar att spela så behöver laget vinna idag borta mot Frötuna IBF.

Hur har veckan varit efter den svaga insatsen i förra omgången?

– Veckan har varit både upp och ner. Vi har rejäl sjukstuga och närvaron på veckans träningar har varit dålig. Vi ställde in ett pass och har kört två pass. Träningen i torsdags var riktigt bra trots låg närvaro, berättar EIBK-tränaren Kaj Söder.

Vad kommer krävas för seger?

– Rätt inställning. Det finns inte så mycket annat att fokusera på nu. Det är hårt jobb som gäller och att vi spelar för varandra.

Vad vill du se i spelet?

– Glädje och laganda.

Hur ser det ut i truppen inför dagens match?

– Fortfarande oklart hur vi kommer att formera laget. Jag avvaktar dagen idag (lördag) för besked från de som varit sjuka. Av de utespelare som kan spela har endast fem spelare tränat båda passen i veckan som var. Några har inte tränat alls. Det kommer betyda ändringar i hur vi startar laget, vilket bara är bra med tanke på den mediokra insatsen senast, avslutar Söder.

Sagt om motståndet:
Tabellfyra med 15 poäng på kontot. Är i ingenmansland i serien och kan spela avslappnat. Formsvagt lag som kommer med fyra raka förluster i bagaget.

Senaste resultat:
EIBK vs FIBF 5-6 (0-0,1-4,4-2)
Läs mer om den matchen här >>>

Nyheter i truppen:
Läs ovan.

Matchfakta:
Frötuna IBF vs EIBK, Dam div.2, omg:13.
14:10 IFU Arena.

Damtvåan >>>

Lämna ett svar