EIS chanslösa hemma på Enavallen!

Deppigt i EIS efter brakförlust. Foto: Kent Lundqvist

Enköpings IS hade inget att sätta emot när topplaget IFK Uppsala kom och besökte Enavallen i den 20:e omgången av herrfemman.

EIS som borta mot IFK föll med 2-3 efter att hemmalaget avgjort på straff i slutminuten av matchen. Med det i minnet så fick höstens möte under en sval måndagskväll på Enavallen en helt annan utveckling.

– Det var ett helt annat lag som vi ställdes mot ikväll och det var stor skillnad i allt, menar EIS-tränaren Patric Lindblom.

Matchen hann knappt starta innan den var över. Efter 42 sekunder spelat kommer 0-1 och innan det spelats 2 minuter var det 0-2. Det var näst inte bara IFK som tryckte på och jagade mål i jakten på seriesegern.

Foto: Kent Lundqvist

Hemmalaget har en chans i matchen och den kom i den 40:e minuten där Edin Mehic får en läge mitt i offensiv box, men avslutet går över gästernas överliggare.

Foto: Kent Lundqvist

Trots den olyckliga starten är det ”bara” 0-4 när lagen går till halvtidsvila. Den andra halvleken blir den första lik, men den här gången så håller EIS stången i knappa 10 minuter innan 0-5 ligger bakom hemmakeepern – Hamidallah Rasoli.

Foto: Kent Lundqvist

EIS skall ha en eloge för att dem kämpade och slet trots det stor underläget. Dem orkade i knappa timmen, men sedan var det slut på syret och det ramlar in mål i strid ström och slutar med hela 0-11.

Foto: Kent Lundqvist

– Inget att säga om, vi möter det bästa laget vi mött i serien och skall inte vara för deppiga över det här även om det blev lite onödigt stora siffror, avslutar Lindblom.

Enköpings IS – IFK Uppsala 2 0-11 (0-4)

 

 

One Response to EIS chanslösa hemma på Enavallen!

Lämna ett svar