Elvira tror på en bra säsong!

Elvira Gustafsson ser fram emot en bra säsong. Foto: Kent Lundqvist

Nyförvärvet Elvira Gustafsson är på plats för att göra skillnad nu när ESK drar igång en ny säsong i Damettan på lördag.

Det är ett nytt ESK som kommer att gå in i en ny tävlingssäsong och en som verkligen gjort avtryck på försäsongen är nyförvärvet Elvira Gustafsson.

– Det har varit lätt att komma in i det här laget med bra tjejer och bra tränare. Har fått en bra känsla för klubben omgående, berättar Elvira.

Hur har du som spelare upplevt vägen fram till tävlingssäsongen?

– Det har varit bra och vi har jobbat hårt. Det har varit bra på träningarna och vi har spelat bra på träningsmatcherna där det verkligen märks att vi tagit steg i utvecklingen och jobbat med det vi tränat på i det kollektiva och på individnivå, känner att vi är på rätt väg.

Vad kan vi förvänta oss av ESK denna säsong och vad har du för känsla inför tävlingssäsongen?

– Har en bra känsla då jag tror vi kan göra en bra säsong och att vi har ett spel som kommer att hålla. Vi är många nya och ett bra lag. Man kan förvänta sig att vi kommer att spela en rolig fotboll med många och bra kombinationer, vi har ett spännande lag.

Hur skulle du vilja beskriva dig själv som tävlingsmänniska och dig själv som spelare för din nya publik?

– Jag är en hårt jobbande vinnarskalle som verkligen hatar att förlora. Det är inte lätt att tala med mig om vi förlorar, det kan nog de flesta av mina vänner skriva under på. Som spelare skulle jag nog beskriva mig själv som en teknisk spelare som gillar att göra mål, avslutar Elvira.

Fakta Elvira Gustafsson:
Ålder: 20
Spelat fotboll: 15år
Bor: Västerås
Jobb/Skola: Pluggar
Tidigare klubbar: BK 30/Gideonsberg
Landslag: F17

Lämna ett svar