En av säsongens tuffaste bortamatcher för ESK väntar!

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings SK åker idag för att spela 5:e omgången av Damettan borta mot obesegrade Ljusdals IF vilket är en av de svårare bortamatcherna denna säsong.

– Har varit en bra träningsvecka med stort deltagande och vi har fått chansen att fila på detaljer, berättar ESK-tränaren om veckans förberedelser inför mötet med LIF.

Vad kommer krävas för att ha en chans på poäng?

– Även om resultatet talar emot i senaste matchen tycker jag mig se tendenser att vi är på rätt väg och vi får möjlighet att utveckla det mot Ljusdal. Vi behöver bli mer resoluta i press spelet där vi många gånger väger för lätt och jobbar 1 och 1 i stället för kollektivt , tror att det kommer bli en av nycklarna för att lyckas mot Ljusdal, avslutar Karlsson.

Sagt om motståndet:
Nykomling från Elitettan som så här långt är obesegrade. Kryssade i den tidiga seriefinalen borta mot Bollstanäs SK i premiären (2-2). Har inte övertygat trots att man är utan förlust, 1-0 vs GUSK och Gefle är inget som direkt skrämmer, men 3-0 på Rimbo i förra omgången talar för att formen är på väg. Elika Persson 4 mål så här långt.

Truppen:
Några positionsförändringar kommer det att bli och det flesta spelare är tillgängliga.

Matchfakta:
LIF vs ESK omg.5, dam div.1.
14:00 på BL Arena.

Lämna ett svar