ERK måste vinna!

ERK jagar SM Final. Foto: Kent Lundqvist

Herrarna i Enköpings RK måste vinna i den andra och helt avgörande SM-semifinalmatchen borta mot Pingvin RC om man förlänga säsongen.

Efter en riktig holmgång i den första av två SM semifinaler mellan ERK och PRC som slutade med en knapp 5p seger för gästerna är det idag dags för ett avgörande.

Förberedelserna i veckan inför avgörandet har varit bra i ERK lägret och under fredagseftermiddagen rullade bussen mot Trelleborg.

– Veckan har sett väldigt bra ut, vi hade videogenomgång i tisdags där vi hittade detaljer som vi kan ändra på för att få lite mer flyt i spelet och under sista träningen i torsdags så hade vi en väldigt bra träning där allt stämde och flöt på, berättar ERK-tränaren Robin Fransson.

Vad vill du se i spelet idag?

– Jag vill se att vi kan fortsätta med det fina spelet som vi hade i första matchen och att vi tar med oss dom detaljerna som vi jobbat på i veckan! Vi vet att dom kommer vara hungriga hemma så vi måste matcha dom fysiskt.

Vad kommer krävas för att ni skall vinna idag och ta en efterlängtad SM final plats?

– Det kommer krävas ett riktigt hårt jobb över 80 minuter och att vi tar tillvara på dom lägena vi får, måste bli lite mer effektiva än senast, avslutar Fransson.

Semifinal 1:2: ERK vs PRC 26-31 (14-12) >>>

Trupp-nytt ERK:
Björn Aloander och Andrew Daish ut och Zygi ”Zyga” Mantas och Senad Turcinovic in.

Matchstart: 15:00 på Pilevallen. Pingvin RC vs Enköpings RK, herrar, SM-semifinal.

Lämna ett svar