ESK kom tillbaka och tog poäng.

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings SK var illa ute i sexpoängsmatchen borta mot Kvarnsvedens IK men kom tillbaka och tog en poäng i Herrtvåans 7:e omgång.

Det startade riktigt illa för ESK som fick se hemmalagets Jonathan Forsberg göra 1-0 redan i den andra matchminuten. Värre skulle det bli för med dryga 20 minuter spelat så gör hemmalaget även 2-0 genom Emil Hjälte och ESK var i brygga.

– VI kommer helt fel in i den här matchen. Det första målet är en tillfällighet och när de gör 2-0 så händer något hos oss. Vi hittar rätt i en omställning och sedan var vi tillbaka i matchen spelmässigt, men vi får ingen utdelning tyvärr, säger ESK-tränaren Martin Andersson.

Till den andra halvleken möblerade ESK om och kom tillbaka. Med 10 minuter spelat så reducerar Andreas ”Tosse” Larsson till 1-2 och hoppet om poäng tändes. ESK jagade sedan hemmalaget som tillslut fick se Hugo Rödlund kvittera till 2-2 med dryga timmen spelad.

– VI får bra svar i slutet av den första som vi får med oss in i den andra och när vi får in reduceringen tippar matchen över till oss. Vi tar bra beslut i spelet och sårar dem gång efter annan i rätt ytor på planen. Men när vi kvitterar så slår vi av lite i spelet och det jämnar ut sig under den sista delen. Kan väl ändå tycka at vi är det bättre laget efter den svaga inledningen och det tar vi med oss från den här matchen, avslutar Andersson.

Kvarnsvedens IK – Enköpings SK 2-2 (2-0)

Mål, 1-0 (2) Jonathan Forsberg, 2-0 (22) Emil Hjälte, 2-1 (55) Andreas Larsson, 2-2 (61) Hugo Rödlund.

Varningar: 1-2
Publik: 129

Lämna ett svar