ESK möter topplag på bortaplan.

Julia Lindström i ESK tröjan numera spelandes i BSK. Foto: Kent Lundqvist

Enköpings SK spelar idag en mycket svår bortamatch mot obesegrade Bollstanäs SK i Damettans 3:e omgång.

– Vi går in i en period med ”allt att vinna matcher” där på pappret motståndarna är favoriter, en rätt skön känsla där försvarsspelet ligger i fokus, berättar ESK-tränaren Tomas Karlsson.

Vad har ni för känsla inför dagens match och vad kommer krävas för en lyckad match?

– Skall bli kul att ta oss ann ett BSK som satsar på Elitettan och har värvat friskt. Positionsspelet och noggrannhet i allt vi tar oss till i 90 minuter krävs för att vi skall lyckas i denna match. Vi har haft en fin träningsvecka och harmonin i truppen är på topp.

Blir det några ändringar i laget?

– Det blir kan bli några förändringar i truppen mot senast, avslutar ESK-tränaren.

I gästande BSK spelar numera Enköpingstjejerna Ina Burström och Julia Lindström som är hoppfull inför det speciella mötet med sitt gamla lag.

– Absolut. Det är en speciell match, men roligt också! Jag trivs väldigt bra i laget med både spelare och tränare, så det känns som helt rätt beslut. Matchen imorgon kommer bli utmanande med mycket fysiskt spel. Jag tror på 3 poäng till Bollstanäs efter en tuff match med mycket inställning & vilja från två taggade lag, säger Julia.

Sagt om motståndet:
Som vanligt ett väntat topplag i Damettan som efter två spelade omgångar är obesegrade. Två gamla ESK spelare finns i laget med Ina Burström och Julia Lindström.

Senaste mötet:

ESK vs BSK 1-2 (0-0).
Läs mer om den matchen här >>>

Truppen:
Läs ovan.

Matchfakta:
BSK vs ESK 14:00 på Bollstanäs IP.

Lämna ett svar