ESK siktar på första segern!

ESK tror på seger. Bild: Kent Lundqvist

Efter 2-2 hemma mot Enskede IK och ojämnt spel är Enköpings SK sugna på en fullpoängare då man möter Kungsängens IF på bortaplan.

-Jag har höga förväntningar. Om vi höjer lägstanivån och får en jämnare insats över 90 minuter tror jag vi vinner, säger ESK-tränaren Mikael Lindqvist.

I premiären var det blandad kompott spelmässigt och efter en stark första halvlek tappade man sedan i kvalitét under den andra.

-Nu måste vi hålla en högre nivå längre om vi ska vinna. Gäller också att minimera misstagen och vara mer noggranna. Går inte att bjuda på två mål som i senaste matchen. Kungsängen fick också kryss i premiären och har en intressant trupp med bland annat en spelare jag känner igen från AIK:s akademi.

Trion Alexander Persson-Njie, Pontus Lundén och Calle Söderberg dras med skador, annars är alla spelare i truppen tillgängliga.

-Startelvan blir nog i stort sett den samma som mot Enskede. På sista träningen (torsdag) var det matchförberedelser som gällde. Känslan var bra och truppen avslappnad. Oerhört viktigt att spelarna fyller på med vätska och annat innan match då det ju kommer att bli riktigt varmt, avslutar Mikael Lindqvist.

Matchstart: Kungsängens IF-Enköpings SK 14:00 på Kungsängens IP.

Lämna ett svar