ESK visade klass!

Foto: Kent Lundqvist

ESK F16/17 visade klass när man hemmabesegrade UNIK FK på Korsängen.

Det var ett taggat ESK som ganska omgående visade att man ville vinna hemmamatchen mot UNIK. Efter ett ganska stabilt spel kom också utdelning där Molly Eriksson gör 1-0 efter bra spel på kanten.

Foto: Kent Lundqvist

Det skulle komma mer innan halvtidsvilan. ESK fortsatte att sätta tryck på UNIK som fick slita ont för att försvara sig, men precis innan vilan så kommer 2-0. Efter en tilltrasslad situation lyckas Emma Jansson trycka bollen i nät.

Foto: Kent Lundqvist

Om det var mycket ESK i den första så blev övertaget om möjligt större i den andra halvleken som bara är tre minuter gammal när Eriksson gör sitt andra mål i matchen vilket gav 3-0.

Foto: Kent Lundqvist

ESK skapar sedan massor av chanser och med lite skärpa i avsluten kunde det blivit stora siffror. I den 77:e minuten så kommer en av få UNIK chanser, men i bra läge går avslutet utanför.

Foto: Kent Lundqvist

Istället vänder spelet och ESK kan punktera matchen med att göra 4-0 genom Linnéa Omnell. ESK har sedan frilägen och boll i målramen men något mer mål gör inte hemmalaget.

Foto: Kent Lundqvist

I den absolut sista minuten så vaskar UNIK fram sin bästa chans, men då visar hemmalagets målvakt – Chanell Andersson klass och räddar ett friläge.

Enköpings SK – UNIK FK 4-0 (2-0)

Målskyttar ESK: Molly Eriksson 2, Emma Jansson, Linnéa Omnell

Lämna ett svar