Fanna BK har klart med ny tränare.

Karwan Zarifnejad Bild: FBK

Fotboll: Fanna BK har nu gjort klart med Karwan Zarifnejad från Västerås som ny tränare till säsongen 2021.

FBK är glada att kunna presentera en ny huvudtränare till A-laget s2021.

– Jag heter Karwan Zarifnejad och är 31 år. Uppvuxen i Hallstahammar men bor numera i Västerås och jobbar tillvardags som förvaltningsekonom. Har spelat fotboll i princip hela mitt liv och där jag senaste åren har gått över till att satsa på tränaryrket.

Karwan har spelat för bland annat VSK och varit tränare för Franke (herrlag) och VSK (pojklag). Att det kommer bli en ambition att spela offensivt råder ingen tvekan.

– Man kan förvänta sig ett Fanna som genom bollinnehav kommer kontrollera matcherna och kommer försöka ta sig igenom motståndarnas lagdelar genom kortpassningsspel. I defensiven vill vinna tillbaka bollen snabbt och högt upp i plan.

Förväntningarna på truppen är hög och det kommer att ställas krav, menar Karwan.

– Jag gillar ambitiösa spelare som vill utvecklas. Spelarutveckling är något jag brinner för och känner att jag har mycket att bidra med. De spelare som kommer till Fanna ska vara träningsvilliga, vilja fortsätta utvecklas och nå framgång.

Att komma in i en trupp och en klubb som precis degraderas är aldrig en lätt uppgift, men för Harwan är det en spännande utmaning.

– Det känns bra och väldigt inspirerande att börja implementera sin spelidé i spelartruppen och Fanna BK, avslutar Harwan.

Lämna ett svar