Fantastisk runda av Sagström!

Foto: Göran Söderqvist

Madelene Sagström har hittat spelet på River Course – Kingsmill Resort där hon efter två dagars spel är klar för finalspel i Pure Silk Championship som delad 4:a.

Madelene har verkligen hittat spelet och är med och hotar den absoluta toppen i PS Championship där puttern var dagens bästa vapen. Hon gick ut på en delad 10:e plats med -3 på kontot och startade på hål 10:e. Det startar dock lite trevande med två par och en sur bogey. Sedan lossnade det! Madelene rullar i fyra bra birdies och två par innan hon vänder hemåt igen på -6 och häng på den absoluta toppen.

Det fortsätter bra under de tre första hålen där Madelene rullar i två nya birdies och ett par. -8 på score och topp-tre i resultatlistan. Då kommer en ny sur bogey, men det stoppar inte henne från att avsluta bra. Fyra par och en ny bra och skön birdie gör att Madelene stannar på -8 och är bara 1 slag bakom ledartrion med de båda Amerikanskorna Jacqui Concolino & Jennifer Song och Engelskan Bronte Law.

Övriga svenskor: Linnea Ström -5, Anna Nordqvist -5, Pernilla Lindberg -3, Louise Stahle -1, Jenny Haglund (MC), Louise Ridderström (MC), Dani Holmqvist (MC).

 

Lämna ett svar