FBK förstärker!

Josefine Thörnlund tillbaka med skorna i FBK dräkten. Foto: Kent Lundqvist

Damerna i Fanna BK får ett välkommet tillskott i truppen inför resterande av säsongen.

Det är Josefine Thörnlund som gör comeback i klubben och laget efter en knapp säsong i ESK och mamma ledighet.

– Det är mycket roligt att Josefine valt att återvända till fotbollen och till oss i FBK. Jag minns att jag tog med henne första gången i A-laget när hon var 15 år och hon är en fantastisk fotbollsspelare och tjej som kommer ge oss massor både på träning och på match, säger tränare Lennart ”Ramen” Ramstedt.

Josefine själv tar det med ro även om hon tycker att det är kul att vara igång igen.

– Kände att det vore kul att spela och saknade känslan att tillhöra ett lag. Men att andra saker och en liten kille är viktigare. Så vill spela på en nivå där jag kan missa matcher och inte allt för mycket träningar och långa borta matcher. Därför kändes Fanna som ett bra alternativ samtidigt som jag har stort hjärta för klubben. Vi får se hur mkt spel det blir men det har varit väldigt kul på träningarna. Det är ett väldigt ungt lag och jag hoppas jag kan bidra någonting och med lite rutin, berättar Josefine.

 

2 Responses to FBK förstärker!

  • Så där ja ramen/fanna⚽⚽nu sitter man inte still i båten utan agerar…var och tittade på eran match sist och visst finns det där⚽⚽allt ramlar snart på plats och till hösten är ni i ett annat lägeinom några dagar två nya med rutin och erfarenhet…kommer säkert behövs några pass i kroppen innan skillnad märks där ute på ytan……vem säger att inte flera med hjärta dyker upp❤❤❤❤tro på detta o ni kommer stärkta ur detta….ärlighet varar längst och era förutsättningar var inte optimala inför denna säsong men det har ni inte heller hymlat om……tappat flertalet duktiga spelare och då kan man inte trolla me knäna som vi sägergrattis till becka/jossan och tåget börjar närma sig första nya hållplatsentror även att övriga i truppen höjer sig lite till tack vare dettaSnyggt ramen/fanna bk

  • Jättekul. Lycka till Jossan och Fanna BK.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *