FBK fortsätter att säkra spelare!

Bild: FBK

Patrik ”Palle” Klaman förlänger och fortsätter även nästa år i Fanna BK.

– Väldigt positivt att få behålla en rutinerad och lojal spelare som Palle i truppen. Det känns bra att han vill fortsätta. Det är många som ser upp till Palle och är en riktig förebild för kommande generationer av unga spelare i Enköping. Hans proffsiga inställning och träningsvilja smittar av sig. Han är otroligt uppskattad hos Fanna BK, Säger Sportchefen – Benjamin Tanovic.

”Palle” var en av dom stora talangerna i Enköping och förutspåddes samma framgångar som Sebbe Rajalakso. Hans lojalitet för EIS höll honom kvar där i 8 säsongen. Han är en allround spelare som klarar av det mesta på plan och röstades fram som årets lagspelare i Fanna BK. ”Palle” har vunnit serier och spelat på toppen av divisionerna 6,5,4,3 och nu är han redo för div.2.

– Mycket inspirerande att följa med laget till nästa nivå! Jag är redo för att kämpa och vara redo inför den här tuffa utmaningen.

Vad har varit skillnaden genom åren och vad har du som spelare fått med dig som du kan dela med dig till de yngre spelarna?

– Har lärt mig mycket av medspelare, tränare och motståndare genom åren gällande förberedelser och inställning, som jag hoppas kunna föra vidare.

Vad i ligger din styrka?

– Min styrka ligger i en positiv inställning till träning och viljan att alltid ta jobbet för laget, avslutar ”Palle”.

Lämna ett svar