FBK mot tippat topplag hemma på Fanna IP!

Foto: Kent Lundqvist

Fanna BK är fortsatt obesegrade nykomlingar i herrarnas div.3, men idag kommer man att få bekänna färg då en av favoriterna – BKV Norrtälje kommer på besök.

Ett högoktanigt nykomlingsmöte i herrtrean mellan FBK och BKV står på schemat idag 15:00 på Fanna IP. Det är lite av ett mandomsprov för FBK som får finna sig i att vara underdog i detta möte.

Ett viktig lagkomponent är Jakob Smedlof som i premiären åkte på en hjärnskakning är åter i laget, men tveksamt med spel från start.

– Det känns bättre i huvudet, fick 90 minuter i kroppen i måndags och igår kväll med U-laget vilket kändes bra, men jag och tränare Alexander Alan har kommit överens om att det är bäst att jag startar på bänken idag, berättar Jakob.

Vad tror du om dagens tuffa hemmamatch mot BKV?

– Jag tror att det kommer bli en riktigt tuff match mot ett bra Norrtälje där de kommer straffa oss mer i omställningar än vad Märsta lyckades med. Vi måste minimera våra egna misstag och fokusera på vårt spel. Vi har en bra känsla och en stor tro i gruppen som vi går in i den här matchen med, avslutar Jakob.

Sagt om motståndet:
BK Norrtälje är nykomlingarna som ramlade ur div.2, men får anses vara en av favoriterna till slutseger i serien. Har dessutom förstärkt bra inför den här säsong vilket tydligt signalerar att man skall tillbaka. En av dem är anfallaren Alexandar Mutic som dock är skadad, senast i degraderade division 1-klubben Arameisk-Syrianska IF som öste in mål för Djurgårdens U17-, U19- och U21-lag under tre säsonger.

Truppen:
En hel del ändringar enligt rapporter.

Matchfakta:
Fanna BK vs BKV Norrtälje omg.3 herr div.3.
15:00 på Fanna IP.

Lämna ett svar