FBK strulade bort segern!

Foto: Kent Lundqvist

Efter ett stort spelövertag i 90 minuter fick Fanna BK ”bara” med sig ett kryss hemma mot Trosa-Vagnhärad.

– Matchen gick förväntansfullt bra. Det var spel mot ett mål i stort sett hela matchen och vi levererade otroligt fin fotboll första halvlek, berättar FBK-tränaren Alexander Alan.

FBK mötte ett Vagnhärad som backade hem och rensade bollar för att kontra med en eller två spelare. Det resulterade också. Med en lång boll och en missbedömning i FBK-försvaret ledde till att gästerna kunde rulla in bollen i ett öppet mål till 0-1.

FBK skulle dock kvittera till 1-1 med ett intränat spel. Från vänsterkanten slår Nicklas Haeger ett perfekt inlägg till Marcelo Oliviera som sätter den snyggt med ett hårt skott.

– Till andra halvlek gör vi fem byten och tappar lite tempo och rörelse i spelet vilket leder till att vi bjuder in motståndarna in i matchen – igen.

Gästernas andra mål kommer på ett, tillsynes, menat inlägg som går över Emil Ärnils i mål till 1-2.

– Oturligt för oss och tur för dom.

FBK skulle dock skipa rättvisa i slutskedet av matchen. En spelsugen Leonardo ”Leo” Scienza placerar in bollen snyggt i bortre med distansskott.

– Vi tar med oss det otroligt skickliga spelet vi visade upp idag och önskan att vi gör fler mål framöver när vi spelar så bra, avslutar FBK-tränaren.

Fanna BK – Trosa Vagnhärad 2-0 (1-1)

Målskyttar FBK: Marcelo Oliviera, Leonardo Scienza

Nästa match för FBK är hemma på lördag den 21/3 kl:14:00 på Korsängen mot Newroz FC.

Lämna ett svar