Fem SM-guld för Elsa!

Foto: Sofie Lathinen Carlsson

Succé – Enköpingstjejen Elsa Teverud red med sina hästar Kopar & Biða hem hela fem SM-Guld på Himmelstalund i Norrköping.

– Jag hade med båda mina hästar, Kopar och Biða till Himmelstalund och vi tog tillsammans fem av fem möjliga SM-guld. Blev dessutom uttagen till landslaget för att representerar Sverige på VM i Berlin i början på augusti, berättar en glad Elsa.

Foto: Sofie Lathinen Carlsson

Vad är du mest nöjd med?

– Detta var mitt sista år som Young Rider, så efter alla dessa år med mina två fantastiska hästar så är jag mest nöjd med att få avsluta på topp. Hade aldrig vågat drömma om ett bättre SM!

Foto: Sofie Lathinen Carlsson

Vad kan du berätta mer om det landslagsuppdraget i augusti?

– VM är 4-11 augusti men jag kommer åka ner lite tidigare. Det är en trupp på fem YR och åtta seniorer som kommer åka på VM. Än så länge kan jag inte säga så mycket mer, då allt inte står klart än. Det är en ära att få representera mitt land och jag är överlycklig att få avsluta på detta sätt, avslutar Elsa.

 

Lämna ett svar