Femte raka för FBK?

Foto: Kent Lundqvist

Tabellettan Fanna BK går för femte raka segern i Herrtreans 9:e omgång – tar emot tabellåttan Västerås IK hemma på Fanna IP .

FBK tar idag emot tabellåttan VIK som bevisligen inte är ett bra bortalag. Fyra spelade bortamatcher så här långt med noll segrar och 1-8 i målskillnad. Det är dock inga duvungar som kommer på besök och man är nog riktigt sugna på att ta första bortasegern denna säsong mot just tabellettan FBK.

– VIK ännu ett etablerat lag i div.3 som varit högre upp och gjorde en storsatsning redan förra året för att ta klivet upp. Dom har fått behålla sina spelare plus några som tillkommit från högre divisioner. Det kommer bli en rolig match att skåda, säger FBK-tränaren Alexander Alan.

Hur har veckans förberedelser sett ut?

– I veckan har vi jobbat med spelet utan och med boll. Sen så har vi jobbat med omställning, avslut 3 mot 2 lägen där vi måste förvalta våra chanser som dyker upp på match mycket bättre. Vi vill göra mycket mål och det är vad som kommer krävas imorgon för att vinna matchen.

I FBK kan man alltid räkna med förändringar med tanke på både den stora och tillika kvalitativa truppen.

– Jaa då Anders, hos familjen Fanna BK kan man alltid räkna med ändring. Vi har så högt till tak, bra kvalitet på träningarna och grabbarna växer för varje träning samt match. Det är inte det lättaste att ta ut det bästa laget när alla levererar det bästa gång på gång. Det viktigaste i slutändan är att vi har roligt med varandra på plan oavsett vilka som spelar. Vi gör ju fem byten varje match, skrattar FBK-tränaren avslutningsvis.

Matchfakta:
Fanna BK vs Västerås IK omg.9 herr div.3.
15:00 på Fanna IP.

Lämna ett svar