Femte raka – skulle smaka!

Jonathan Häll tar plats som mittback. Foto: Kent Lundqvist

Herrtvåan: ESK går för femte raka segern idag på bortaplan mot svårspelade GUSK.

ESK är verkligen i form och man har ett gott självförtroende i truppen efter fyra raka segrar i serien och häng på toppen. Idag ställs man dock inför en grymt svår uppgift när man är tvungna att vinna borta mot svårspelade GUSK med bara sex omgångar kvar att spela av serien.

– GUSK är ett svårspelat lag som tagit poäng både mot FC Stockholm (1-1) och Karlberg (1-1), menar ESK-tränaren Mikael Lindqvist.

Under veckan så har ESK lagt en del förberedande tid inför dagens uppgift och man har glasklart för sig vad som kommer att krävas för seger.

– Vi har lagt tid på att få truppen i bra skick och självklart också pratat om hur GUSK spelar. Det kommer att krävas en riktig laginsats för att få med oss en 3 poängare.

Det haltar en del i truppen hos ESK som inför dagens uppgift tvingas att möbler om en del.

– Eftersom vi har både Martin (Lönneberg) och Mohammed (Ibrahim) avstängda så är vi tvingade till ommöbleringar. Ibat (Younis) går in på Mohammeds plats, Jonathan Häll flyttar ned som mittback istället för Martin och Alexander Persson-Njie tar då hans plats på mittfältet, avslutar ESK-tränaren.

Matchstart: GUSK vs ESK 16:00 på Lötens IP

Lämna ett svar