Förlust för FBK!

Foto: Kent Lundqvist

Fanna BK träningsspelade hemma mot Div.1 laget Brommapojkarna hemma på Fanna IP.

– Det var en rolig match att spela mot BP trots resultatet, berättar FBK-tränaren Alexander Alan.

BP som åkte ur Superettan är nykomlingar i div.1 vilket bäddade för en tuff uppgift för FBK som är nykomlingar i div.2. Hemmalaget höll gästerna stången länge och väl vilket gjorde att det länge såg ut att bli mållöst efter 45 spelade minuter. Då small det bara till så var två mål gjorda. BP tog ledningen och FBK kunde kvittera innan halvtidsvilan efter att nyförvärvet Emeh Izuchukwu nätat.

BP skulle dock återta ledningen i den andra halvleken, men FBK jagade och jagade en kvittering. Den kvitteringen uteblev och i stället så spikade BP matchen i slutskedet med att fastställa slutresultatet till 1-3.

– Efter den första halvleken gör vi totalt nio byten till andra halvlek och självklart förstörs spelrytmen. BP har en annan nivå än vad vi har och det satte oss på hårda prövningar i matchen vilket var målsättningen med matchen. Med tiden tror jag vi kommer vara där och förbi, men just nu krävs det hårt arbete och lära sig av våra motståndare. Överlag så är jag väldigt nöjd över grabbarnas kämpar insats och väldigt glad för Emeh som fick göra mål i sin debut med Fanna BK, summerar FBK-tränaren

Fanna BK- IF Brommapojkarna 1-3 (1-1)

Målskyttar,
FBK: Emeh Izuchukwu
BP: Samuel Svenlén, Jesper Ceesay, Aron Sandén.

Lämna ett svar