Formstarkt Bålsta vidare i Cupen!

Jonas Elofsson sköt Bålsta vidare i Cupen. Foto: Kent Lundqvist

Sent avgörande när Bålsta Sanering FC tog sig vidare till kvartsfinal i Cupen.

Bålsta SFC fortsätter att visa fin form i slutet av säsongen och tar sig som det andra laget i trakten till kvartsfinal i Cupen. För motståndet stod div.6 laget Östervåla IF, så i denna 8:delsfinal fanns inga bonusstraffar att hänvisa till om man skulle behöva.

Bålsta kopplade ett bra grepp om matchen redan i den första halvleken där Kristoffer Kindström gjorde 0-1 med kvarten spelad och innan halvtidsvilan tryckte Jumaali Alizada in 0-2.

I den andra halvleken så var det ställningskrig och det såg länge ut som att matchen skulle sluta 0-2. Med kvarten kvar att spel så exploderar matchen. Hemmalaget skakar om Bålsta rejält med att reducera till 1-2 genom Tim Torstensson och med 7 minuter kvar att spela av matchen så kvitterar Kalle Eriksson till 2-2.

Bålsta skulle dock svara ganska omgående och avgöra 8:delsfialen. Jonas Elofsson blir matchhjälte med att gör 2-3 i den 87:e matchminuten.

Bålsta SFC spelar kvartsfinalen hemma mot Riala GoIF som vann sin div.6 serie den 9:e oktober.

Östervåla IF – Bålsta Sanering FC 2-3 (0-2)

Målen: 0-1 (15) Kristoffer Kindström, 0-2 (25) Jumaali Alizada, 1-2 (75) Tim Torstensson. 2-2 (83) Kalle Eriksson, 2-3 (87) Jonas Elofsson.

Varningar: 3-0
Röda kort: 1-0
Publik: 9

Lämna ett svar