Fortsatt jakt på första poängen!

Foto: Kent Lundqvist

Handbollsherrarna i Bålsta får fortsätta jaga första poängen i Herrtrean.

Bålsta fick en svag inledning på matchen och tappade till ledning för hemmalaget med 6-1 efter knappa niominuter spelat av bortamatchen mot Stubbhagen. Får sedan under en sekvens bättre ordning och spelar ganska jämnt till det var spelat knappa kvarten och ställningen var 8-5.

Men vid ställningen 11-7 kommer nästa ryck av hemmalaget som gör 3-0 vilket gav 14-7. Bålsta samlar sig dock under avslutningen och gör 3-1 på hemmalaget vilket gav 15-10 när lagen gick till halvtidsvila.

I den andra halvleken håller Bålsta jämna steg med hemmalaget och det är 25-19 med kvarten spelad och då tar Stubbhagen timeout. Det ger effekt och två snabba mål och ställningen 27-19.

Det blev för mycket för Bålsta som inte kunde komma tillbaka och hota om poängen, det blir till slut förlust med 10 bollar och fortsatt jakt på första poängen i Herrtrean.

– Steg i rätt riktning framåt. Tyvärr får vi inte defensiven och offensiven att funka bra samtidigt. Vi får kämpa för våra mål och de får göra lite för lätta mål. Framåt så börjar vi hitta fint samarbete med m6, bakåt överarbetar vi lite för mycket och bjuder på för stora luckor. Stundtals fint skytte från oss, men de riktigt bra perioderna är för korta, konstaterar BIF-tränaren Martin Morén

IK Stubbhagen – Bålsta IF 34-24 (15-10)

Målskyttar,
BIF: Rasmus Larsson 5, Linus Falk 4, Joakim Selander 3, Hugo Flörschinger 3, Fredrik Löfgren 3, Jonas Åman 3, Felix Bergendorff, Fredrik Helllberg, Christoffer Alm.

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar