Fortsatt uppförsbacke för Trögden i Herrfemman.

Foto: Kent Lundqvist

Södra Trögds IK fick inkassera sin sjätte raka förlust i Herrfemman borta mot Vaksala SK.

Det startade bra för STIK som gör 0-1 redan i den 11:e matchminuten genom Simon Tapper. Men innan halvtidsvilan så har hemmalaget kvitterat till 1-1 genom Hossein Shojaeddin. Tidigt i den andra halvleken så gör samme Hossein Shojaeddin även 2-1 för hemmalaget.

STIK jagade sedan en kvittering och den skulle också komma med dryga 20 minuter kvar att spela av matchen. Det är Henrik Jowilin som hittar Abdikadir Noor Osman och han kvitterar till 2-2.

Att STIK är ett lag i motgång kvitteras ut i slutskedet av matchen som ser ut att sluta med delad pott. Då med 4:a minuter kvar at spela så gör hemmalaget 3-2 och innan slutsignalen även 4-2 vilket befäster en plats i botten av serien för STIK.

– Vi gjorde en vår klart bästa match på länge. Vi går för seger och ligger och pressar på vilket leder till att vi åker på en snabb omställning. Tycker vi gör en klart godkänd match, säger STIK-tränaren Alexander Pettersson.

Vaksala SK 2 – Södra Trögds IK 4-2 (1-1)

Målen, 0-1 (11) Simon Tapper, 1-1 (25) Hossein Shojaeddin, 2-1 (58) Hossein Shojaeddin, 2-2 (69) Abdikadir Noor Osman, 3-2 (86) Samuel Schääf Olsson, 4-2 (90) Martin Soors.

Varningar: 1-1
Publik: 50

Lämna ett svar