Genrep i Bahcohallen!

Foto: Kent Lundqvist

ESK-Hockey genrepar ikväll inför en ny säsong i Hockeyettan hemma i Bahcohallen mot det tippade topplaget Väsby IK.

Då var det dags att sjunga upp sig inför en ny tävlingssäsong och det mot det tippade topplaget i ATG Hockeyettan. Ja, serien heter så numera efter att ATG under måndagen offentliggjordes att parterna skrivit på ett samarbetsavtal där en av punkterna är att serierna kommer gå under det nya namnet ATG Hockeyettan.

– Vi är glada för att ha hittat en helhetslösning med en partner som har muskler inom både spel och tv-sändningar och dessutom med en stark folklig förankring i hela Sverige, säger Ronnie Glysing, ordförande Hockeyettan.

ESK har haft en bra vecka inför kvällens genrep.

– Vi hade stora sjukstugan förra veckan så vi lade fokus på mer individuell träning än lagträning. Grabbarna hade ledigt i helgen till att samla kraft till stundande premiärvecka. Idag har vi i stort sett full trupp. Kul att se hungern som finns hos grabbarna. Det är inför denna tiden som vi lägger ner allt arbete under sommaren så det ska bli kul att äntligen få dra igång stundande genrep och premiär, berättar ESK-tränaren Johan Jonsson.

Senast lagen drabbade samman så vann Väsby ganska komfortabelt med 7-2 i en match där ESK verkligen var bleka.

Vad hoppas du på att få se i spelet i kväll?

– Nu har vi kommit ytterligare en vecka in på säsongen och självklart vill vi se att struktur är där bättre och bättre för varje match och träning.

Vem vaktar kassen ikväll?

– Simon S:t Cyr kommer står mot Väsby, avslutar Jonsson.

Matchfakta: ESK-Hockey vs Väsby IK 19:00 Bahcohallen.

Premiär ATG Hockeyettan : 15/9 Hanvikens SK vs ESK-Hockey 16:00 i Tyresö Ishall.

Lämna ett svar