Håbo FF sluggade sig till poäng!

Viktoria Kjöraas två mål mot Knivsta. Foto: Kent Lundqvist

Ett vingklippt Håbo FF såg uträknade ut borta mot Knivsta IK men ett sent mål av junioren Tilde Unosson räddade en rättvis poäng i Damtrean.

– Fick tyvärr lite sena återbud på grund av andra intresse som gjorde att några fick spela på ovana positioner, och det var ganska mycket hönsgård, berättar HFF-tränaren Janne Petersson.

Det startar också illa för hemmalaget tar ledningen med 1-0 efter dryga kvarten spelad genom Sandra Lindgren.

– Vi flyttar om lite och tar över matchen vid ställningen 1-0, men det är ett resultat som står sig in i halvtidsvilan.

I andra halvlek så fortsätter HFF jaga en kvittering, men istället är det KIK som kan göra 2-0 på en omställning där Malin Eriksson är sist på bollen.

Det nedslår inte HFF som genom hårt jobb och mycket vilja lyckas reducera till 1-2 med dryga timmen spelad genom Viktoria Kjöraas. Det ger ett bra energipåslag för bara tre minuter senare var det kvitterat till 2-2 och återigen var det Kjöraas som målade.

– Vi fortsätter mala ner dom, men dom kontrar tyvärr in 3-2 med lite tid kvar att spela. Vi väljer då att gå ner på 3backlinje och fortsätter nöta på, vilket ger utdelning i slutskedet. Vi kvitterar till 3-3 i den 86:e minuten genom junioren Tilde Unosson, hela laget får beröm och vi låg definitivt närmast segern, avslutar HFF-tränaren.

Knivsta IK – Håbo FF 3-3 (1-0)

Målen: 1-0 (18) Sandra Lindgren, 2-0 (63) Malin Eriksson, 2-1 (64) Viktoria Kjöraas, 2-2 (67) Viktoria Kjöraas, 3-2 (78) Malin Eriksson, 3-3 (86) Tilde Unosson.

Publik: 53

Lämna ett svar