Hemmapremiär för Fanna BK!

Foto: Kent Lundqvist

Idag spelar Fanna BK hemmapremiär i Herrtvåan mot Hudiksvalls FF.

– Det kommet att bli spännande och roligt att spela vår hemmapremiär på Fanna IP, den kommer att gå till historien, som det var att vinna för första gången i div.2 match i premiären och på borta plan till och med, säger FBK-tränaren Marcello Gallano H

Känslan inför matchen?

– Tyvärr har vi många spelare som är skadade och andra som är ömma och har ont någonstans, så ännu en gång kommer vi att improvisera lite, men är 100% säker på att de spelare som startar och sitter på bänken kommer att ge allt för att ta en seger igen och sluta med 6 pinnar innan vi går på semester.

Vad tror ni på för matchbild idag och vad vet ni om motståndet?

– Vad våran motståndaren måste veta att hemma kommer vi absolut inte att ge dem privilegiet att ta poäng. Vi vet ingenting om våra motståndare, visst har vi hört lite på olika håll, men ingen konkret. Därför koncentrerar vi oss på vårt spel och på vad vi har att ge.

Hur ser dagens lag ut och finns det några orosmoln på tongivande spelare?

– Deivity Jesus är skadad, men vi kommer att vänta och se vad som händer under uppvärmning, det får han själv säga. Vi har en slitna spelare i Markus Hammartång, som gjorde en perfekt match senast, samt Bruno Dal Monte och Adrian Alan kommer inte att vara med denna match då han har åkt till Tyskland för att vara med sin pappa som skall opereras, vi passar på och skickat allt lyckats på operationen och mycket kramar till hela familjen, berättar FBK-tränaren som avslutar:

– I mål kommer Jasmin Ljuca att stå denna gången, som tur har vi två riktiga bra målvakter som är mycket professionella och tack vare vår MV-tränare Robert Badji ser till att de alltid ger mer än vad de själva tror att de kan. ”Som sagt” några är skadade andra trötta och slitna så vi få se vad som händer efter att Giovanni Magno, vår Fystränare, kört uppvärmning imorgon? Vi är absolut taggade och tillsammans med Kent Nyman (tränare) kommer vi att se till att poängen stannar hemma för att sedan ta den semester som alla väntar på och önskar.

Matchstart: Fanna BK vs Hudiksvalls FF 16:00 på Fanna IP.

Lämna ett svar