HFF föll tungt!

Foto: Kent Lundqvist

Håbo FF föll tungt och stort borta mot Tierps IF i sista omgången av Damtrean.

– Puh, en tuff eftermiddag! Förutsättningarna var sämre än vanligt. Ingen målvakt, skador, sjukdomar, jobb och andra intressen gjorde det inte lätt, berättar HFF-tränaren Janne Petersson.

Med endast två rankade seniorspelare och resten damjuniorer som dessutom kom direkt från en match i Uppsala så blev det tufft för HFF mot ett otroligt bra Tierp. Hemmalaget tog kommandot över matchen direkt och parkerade på HFFs planhalva.

– Tyvärr är det många som inte går in i dueller mot det starka hemmalaget, men efter en halvtimme så börjar vi sätta emot bättre.

Andra halvlek blir HFF lite bättre, men orkar inte stå upp mot i det absolut bästa spelande laget i serien, enligt HFF tränaren.

– Dom spelade verkligen fantastisk fotboll idag så det är bara att lyfta på hatten. Det som är positivt är att vi är unga och har många år framför oss för det finns mycket talangfulla spelare. Idag orkade vi inte och behöver lite tid att vårda skador och sjukdomarna och ta nya tag till nästa helg då vi möter Film i kvartsfinal i Upplandscupen. Ett extra stort tack till Alva Carlsson och Alicia Sarhus som ställde upp och var målvakter, ni är guld värda.

Tierps IF – Håbo FF 13-0 (8-0)

Publik: 52

Lämna ett svar