IBF Grillby seriesegrare!

Bild: Privat

IBF Grillby vann Herrsexan storstilat med hela 10 poäng tillgodo på tabelltvåan och med +93 mål!

– Säsongen har varit bra, vi har gjort det vi ska även om det ibland har varit svårt att vara motiverade helt då vi vetat innan att vi ska vinna matcherna, berättar Grillbys Joacim Svensson.

Som för övriga innebandylag så fick Grillby säsongen klippt med ett par omgångar kvar att spela, men det var då redan klart att laget var seriesegrare och klara för spel i div.5 nästa säsong.

– Det blev klart med två omgångar kvar, som nu inte spelas, att vi vunnit serien och slutar 10 poäng framför tvåan och med målskillnaden 135-42.

Vad är det som gör att ni nu står här med seriesegern i handen s2019/20.

Bild: Privat

– Det som gör att vi vinner tycker jag är att vi har många bra spelare som vill vinna varje match. Det märktes framförallt mot Örsundsbro hemma när vi låg under med 2-4 i tredje och gör 3 mål på 3 minuter efter en timeout där vi pratar ihop oss och bestämmer att det är våran match.

Har ni redan ett lag idag som kan vara med och hota om seriesegern i Herrfemman?

– Vi har ett lag som ska vara i toppen av division 5, och det jobbas redan nu på att stärka upp truppen och ledarstaben ytterligare. Det uttalade målet är att vinna division 5 också och det kommer vi att jobba hårt för, avslutar Svensson.

Herrsexan >>>

 

Lämna ett svar