IK Nordia fortsatt obesegrade!

Foto: Kent Lundqvist

IK Nordia har fått en smakstart på säsongen och är efter två spelade omgångar av Herrsexan fortsatt obesegrade.

Nordia rivstartar den första halvleken där man ”bara” har med sig 1-0 efter 45 spelade minuter. Det är Kimmo Söderblom som håller sig framme med knappa halvtimmen spelad.

– Efter 10 minuter hade vi 14 skott på mål utan att få in den, berättar Nordia-tränaren Jimmy Ahlborg.

I den andra halvleken skulle Nordia få spelet och målskyttet att lossna, men det drog ut på tiden. Förvisso gör Joakim Sundblad 2-0 med fem minuter spelat, men gästerna svarar ganska omgående med att reducera till 1-2 genom Osman Budak.

Nordia skulle dock börja hitta ”Rutan” med 20 minuter kvar av matchen då det blir lite av islossning. Sundblad öppnar målskyttet då han gör 3-1 och sedan rinner det bara på och när domare Admir Hadziosmanovic blåser a för full tid så har hemmalaget gjort fyra mål till och vinner klart och rättvist.

– Jadu vad ska man säga efter denna match. Vi gör verkligen inte en bra match och kommer inte upp i nivå, det räcker ändå till vinst och 3 poäng. Vi borde vunnit med 20-0 och har nog aldrig vart med om att skapa så mycket chanser och bränna så mycket chanser. Nu vinner vi och tar 3 poäng och det är jag nöjd med. 6 poäng av 6 möjliga är vad vi var ute efter så de är kanon, men vi måste höja oss ifall vi vill ge Öresundsbro en match kommande fredag. Kul dock att våra 04,02 och 01 grabbar gör det riktigt bra. Så de tar jag med som positivt där framförallt Joel vår 04 kille sticker ut, avslutar Ahlborg.

IK Nordia – SK Wigör 7-1 (1-0)

Målskyttar IK Nordia: Kimmo Söderblom 2, Joakim Sundblad 2, Adonis Shala, Erik Jansson, Omad Issa.

Publik:20

Lämna ett svar