Klara för spel i div.1!

Bild: IFK

Fotboll: Håbo FF fostrade Oscar Kihlgren & Axel Lundgren är klara för fortsatt spel i div.1.

– Jag står just nu utan kontrakt. Jag får se lite vad som händer. Trivs väldigt bra just nu i Karlstad och fortsätter gärna jobba med Konstantinos. Men man får se lite vad som händer. Jag räknar med att det blir klart vart jag spelar 2021 inom snar framtid, sa Oscar Kihlgren i en tidigare intervju i Lokalsport.nu.

Nu står det klart att han skrivit nytt kontrakt med Karlstad och det blir fortsatt spel i div.1.

– Det blir 1+1 år. Det visade att dem verkligen ville ha kvar mig. Samtidigt så trivs jag ”som jag sa” tidigare bra i Klubben. Sen skulle jag ljuga om jag inte sa att tränaren Konstantinos närvaro gjorde att man blev extra sugen att va kvar, berättar Oscar.

Axel Lundgren. Bild: Privat

Ännu en Håbo FF fostrad spelare fortsätter spela i div 1 nästa säsong. Axel Lundgren har förlängt sitt avtal över 2021-2022 med Sollentuna FK. 18-årige Axel som lämnade Håbo FF för Sollentuna inför förra säsongen och hann göra debut både i Ettan Norra samt Svenska cupen.

 

Lämna ett svar