KPMG Women’s PGA Championship!

Foto: Privat

LPGA Golf: Madelene Sagström fick slita för en finalplats i KPMG Women’s PGA Championship.

Madelene Sagström är klar för finalspel i KPMG Women’s PGA Championship som spelas på Aronimink GC i Newton Square, Philadelphia.

Fyra av sex svenskor som startade är klara för finalspel. Anna Nordqvist är bäst av dem och ligger delad 2:a med -3.

Linnea Ström är dela 6:a på -2 och och Pernilla Lindberg är på en 46:e plats med +5. Caroline Hedwall och Julia Engström har dock spelat färdigt.

Madelene Sagström fick en minst sagt jobbig inledning på andra rundan. Bogey på första och en dubbel på det andra spel-hålet för dagen som var hål 10:e och 11:a. Hon svarar med en skön birdie innan det kommer en ny bogey. Det fortsätter att svaja i prestationen för därefter kommer en ny birdie och det blir sedan tre par och en bogey innan det vänder hemåt igen.

På de avslutande 9:e hålen skulle det bli stabilare och nu höjer sig Madelene. Inleder med två birdies och två par vilket tar henne uppåt i resultatlistan. På dagens 15:e hål så kommer dock en ny bogey och hon behöver nu avsluta bra för att lösa ut en finalplats. Det gör också Madelene. Hon avslutar med birdie och två par vilket gör att det stannar på totalt +3 och en delad 36:e plats inför finalhelgen.

Leder tävlingen gör Sydkoreanskan Sei Young Kim på -4.

Lämna ett svar