Loket jagar revansch & kvalplats!

Foto: Kent Lundqvist

I jakten på en kvalplats söker Lokomotiv Grillby IBK idag även revansch på Skutskärs IBK.

Senast lagen drabbade samman så åkte Loket på en sur 6-7 förlust på bortaplan. Avgörandet kom i slutsekunderna efter att Loket jobbat ikapp ett underläge på 4-6 till likaläge sex.

Nu väntar en spännande omgång i jakten på en kvalplats till div.1 med retur mot Skutskär i Enköping för Loket och samtidigt så spelas ett Daladerby där Borlänge som har 2 poäng och 9 plusmål tillgodo på Loket spelar borta mot Falun.

Bildresultat för aros auto enköping logga

Finalkaraktär på dagens drabbning!
Som krydda på moset så är matchen av mycket stor betydelse för båda lagen vilket bäddar för en match med mycket känslor och nervositet i matchtröjorna.

Gästerna jagar nytt kontrakt i div-2 som nästjumbo med 17 poäng på kontot. Är 3 poäng under det negativa strecket i serien. Formen är dock svag då laget kommer med fyra raka förluster i bagaget. Det skall ställa mot Kaffe, kaka, åtta raka!

Loket har under en tid varit i knallform med 8 raka segrar, men senast borta mot Södra Tolvfors IF var det grus i maskineriet vad det gäller spelet. Trots det så vinner laget matchen och just det talar för att laget känns oövervinneliga så här i slutskedet av seriespelet.

Senaste mötet:
SIBK vs Loket 7-6 (1-2,3-2,3-2)
Läs mer om den matchen här >>>

Matchfakta:
Lokomotiv Grillby IBK vs Skutskärs IBK, innebandytvåan, 21:e omgången.
16:00 i Enahallen.

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar