Målvaktstalang klar för spel i div.1!

Foto: Kent Lundqvist

Fotboll: Målvaktstalangen – Chanell Andersson lämnar ESK för spel i div.1 med nykomlingen IK Viljan från Strängnäs.

– Det stämmer bra. Beslutet att gå till IK Viljan handlade mycket om att jag ville ta nästa steg i min karriär, berättar Chanell.

IK Viljan som spelade i samma serie som ESK var omutliga redan denna säsong då de vann serien som obesegrade och släppte bara in 7 mål på 9 spelade omgångar, vilket vittnar om att laget är starka defensivt och har bra målvakter. Men det ser Chanell som en positiv utmaning och chansen till en nytändning.

– Vi är tre väldigt unga målvakter, vilket är jätteroligt. Jag vill prova någonting nytt och med Viljans tränare tror jag att jag kan komma långt. Jag tror att jag behövde ett miljöombyte för att hitta motivationen igen, vilket jag gjort! Ser väldigt mycket fram emot säsongen 2021, avslutar Chanell.

Lämna ett svar