Människor satsar på Conor McGregors pensionsodds

UFC-utövare och kungen av whisky Conor MacGregor meddelade att han ska göra ytterligare ett försök att gå i pension.

Det finns vissa tvivel om utfallet: allmänheten är säker på att den excentriska kämpen kommer att återkomma inom kort.

Oddsen på Conor McGregors återkomst till UFC

Conor McGregor har återigen meddelat sin pension. Skeptiska UFC-fans och bettingbolag har inte så mycket förtroende för Octagons stjärnas meddelande. En färgstark utövare som lockar uppmärksamhet med sin excentricitet snarare än stridsframgång kommer att ”gå i pension” för tredje gången under de senaste fyra åren.

McGregor förberedde sig aktivt för striden när han plötsligt tillkännagav sin avsikt att lämna sporten. Enligt Dana White kan detta mycket väl vara ett sätt att uppmärksamma hans person. Och även om Conor är övertygad om sitt beslut idag, så kommer ego och kärlek till sporten att spela sin roll när det kommer till kritan. Det finns en liknande uppfattning bland UFC-fans.

Tvivel om att Conor McGregor faktiskt kommer att sluta är inte grundlösa. Han har försökt avsluta sin karriär tidigare. Och om fansen för första gången inte är redo att tro på det, stöds nu misstankarna av det faktum att de första få försöken att lämna inte innebar att han faktiskt slutade.

Men i alla situationer där det finns minst två möjliga utfall finns en stor möjlighet att satsa, vilket används av särskilt driftiga bettingbolag. Idag är huvudfrågan i UFC inte resultatet i striden, utan åsiktskonfrontationen: kommer McGregor att lämna sporten eller stanna?

Oddsen på Conor McGregors pension

Allmänheten tror att den påstådda pensionen är bara ytterligare ett excentrisk prank av en impulsiv idrottsstjärna. Namnet på idrottaren förknippas med alla de klockor och visselpipor som gör Conor inte bara till en bra utövare, utan ett märke, en stjärna, vars namn står över hans prestationer.

Baserat på dessa antaganden tror offentligheten (och inte bara fans utan också sportpersoner och analytiker) att Connor McGregor kommer att återvända till ringen inom en snar framtid. Vissa bettingbolag överväger fortfarande en revanschmatch mellan McGregor och Nurmagomedov, där oddsen är ganska höga. Analytiker har betraktat Conor som en underdog + 260, och därför kan satsningar på hans seger ge ganska stora prispengar. Och eftersom dessa alternativ fortfarande är reella finns det stor sannolikhet för att stjärnan fortsätter att lysa inte bara på Twitter utan också i ringen.

Du kan fortfarande satsa på McGregor eller hans motståndare, särskilt på bettingsidor utan svensk licens. För det första erbjuder internationella webbplatser olika bonusar och begränsar inte insättningsbeloppet. För det andra kommer du att kunna tillämpa flera strategier genom att registrera dig på två eller flera webbplatser (utan risken att bli kund hos två filialer i samma affärskedja, som är fallet i Sverige) och dra nytta av bonusar. Du kan läsa mer här om andra fördelar med olicensierade casinon.

Conor McGregors UFC-resa

Conor McGregors sportkarriär kan beskrivas som ”rik och levande.” Tillsammans med segrar och nederlag fanns det utrymme för okonventionella upptäckter och höga uttalanden.

  • 2007 – McGregor uppträdde som en MMA lättvikten brottare, och den första kampen slutade i en snabb fem minuters seger över Ciaran Campbell.
  • 2008 – seger över Harry Morris på Cage of Truth, seger över Moe Taylor på Cage Rage, en ren knockout i slagsmål med Paddy Doherty och Mike Wood.
  • 2012 flyttade han till lättvikt och blev ledare för Cage Warriors efter bara två slagsmål.
  • Snart tecknade han ett kontrakt med UFC och började med en seger över Markus Bridge, följt av Max Holloway.
  • Efter en skada övergav han sporten i 10 månader men återvände med seger över Diego Brandan i första omgången.
  • Efter att ha vunnit flera segrar utmanade han den lätta mästaren José Aldo, men kampen ägde inte rum på grund av Aldos skada. Chad Mendez kom in i ringen med McGregor istället. Conor vann striden.
  • 2016 – McGregor förlorar mot Nate Diaz, men vinner en revanschmatch på hösten.
  • 2017, kampen med Floyd Mayweather förlorade McGregor men lyckades göra tillräckligt med ljud för att uppmärksamma sin person. Conors aktivitet som förberedelse för kampen avslöjade en stor showman i honom, och i denna kapacitet var McGregor bättre än en boxare.
  • Connor tilldelades ytterligare ett UFC-kontrakt 2019. Enligt kontraktets villkor skulle McGregor genomföra åtta slagsmål. Den första av dem var med Habib Nurmagomedov. Conor förlorade.

År 2020 väntade allmänheten en revanschmatch. Conors avgång har dock förvirrat fansen. UFC-fans är nyfikna på att se hur det slutar: det är stor sannolikhet att Connor McGregor kommer tillbaka förr än alla förväntar sig. Men … tänk om han inte gör det?

Lämna ett svar