Nordia krigade till sig poäng!

Foto: Kent Lundqvist

IK Nordia fick tillslut med sig poäng hemma på Skogsvallen mot Vassunda/LLBK.

Det startade illa för hemmalaget som fick se gästernas Jörgen Andersson göra 0-1 redan i den andra matchminuten. Nordia skulle dock komma tillbaka och kvittera med 20 minuter spelat då Kimmo Söderblom trycker in 1-1.

Det var en glädje som snabbt gick över för bara tre minuter senare återtar gästerna ledningen när Mattias Töyrä gör 1-2 vilket stod sig in i halvtidsvilan.

I den andra halvleken så är det fortsatt Vassunda i ledning med 2-1 fram till dryga timmen är spelad. Då utökar gästerna sin ledning och kopplar ett grepp om matchen med att Robert Lindqvist gör 1-3.

Nordia gav inte upp matchen och får förnyat hopp fyra minuter senare när Söderblom trycker in sitt och hemmalagets andra mål i matchen till 2-3. När sedan Marko Suonpää kvitterar till 3-3 var det vittring på mer och det är också inte långt borta att Nordia vinner matchen.

. Ja, matchen var rätt lik sist vi mötte dem. Dem slår långt och går medans vi försöker spela oss fram. Vi förtjänar segern men lyckas inte ta den!  Vi får bäst utdelning i vårt eget spel när vi blir desperata. Skönt att vi hämtar upp till oavgjort och med lite skärpa hade vi kunnat fått in 1-2 till, berättar Nordia-tränaren Jimmy Ahlborg.

IK Nordia – Vassunda/LLBK 3-3 (1-2)

Målen, 0-1 (2) Jörgen Andersson, 1-1 (20) Kimmo Söderblom, 1-2 (23) Mattias Töyrä, 1-3 (65) Robert Lindqvist, 2-3 (69) Kimmo Söderblom, 3-3 (83) Marko Suonpää.

Varningar: 1-4
Röda kort: 0-2
Publik: 25

Lämna ett svar