Ny sexpoängsmatch för ESK!

Foto: Kent Lundqvist

Måstematch – Enköpings SK spelar idag en måste och sexpoängsmatch borta mot nästjumbon Sollentuna FK i Damettan.

ESK som vann med 4-0 och tog tre viktiga poäng hemma i förra omgången mot Gustafs spelar idag en ny sexpoängsmatch i jakten på ett nytt kontrakt bort mot Sollentuna FK. Uppladdningen inför matchen har dock varit allt utom bra.

– Ingen bra träningsvecka med sjukdomar, skador mm och där av låg träningsnärvaro. Bra fart på tillgängliga spelare dock, där fokus har legat på anfallsspelet, berättar ESK-tränaren Tomas Karlsson.

Det är ”som sagt” inget bra utgångsläge gällande truppen inför matchen.

– En mycket viktig match där vi tyvärr inte har haft optimala förutsättningar då 9-10 spelare från div 1 truppen är indisponibla. Ny skada på Jossan Sundström som säkert är borta resten av våren (knä). Vi åker ändå till Sollentuna med förhoppningar om poäng, en bra inställning och ”blåstället” på kommer att behövas, avslutar ESK-tränaren.

Efter läkarbesök konstateras tyvärr att det inte blir något mer spel för Elvira Gustafsson innan uppehållet!

– De kunde se ”uttänjda muskelfibrer”, dvs en sträckning och sa att jag får räkna med ytterligare 2-3 veckor utan träning/ match … ser tråkigt nog ut som jag spelat färdigt vårsäsongen, berättar Elvira.

Sagt om motståndet:
Är nästjumbo efter 9 spelade matcher. 7p på kontot och har inte vunnit match sedan den 4/5 hemma mot Bele 2-0. Kommer med två raka förluster och 2-9 i målskillnad.

Truppen:
Läs ovan.

Matchfakta:
SFK vs ESK omg.11, dam div.1.
15:00 på Norrvikens IP.

Lämna ett svar