Ny tuff uppgift för ESK!

Foto: Kent Lundqvist

ESK Hockey spelar ikväll en ny tuff hemmamatch i ATG Hockeyettan mot Segeltorps IF.

I tabellen är det ingen stor skillnad just nu mellan ESK och SIF och så här långt under säsongen har det varit och kommer vara tuffa och ovissa matcher lagen emellan.

ESK kommer till match med fyra raka segrar och hemmalagets Pontus Hagman som storspelat i målet vittnar om att laget är på rätt väg efter senaste segern borta mot tabellettan Strömsbro.

– Skön vinst!! Stämning är riktigt bra. Mycket glädje i omklädningsrummet och bra fokus på isen. Vi har pratat mycket om att ha fokus i byte för byte och inte tänka så mycket på framtiden, det är en anledning till varför det talar för en femte ikväll.

Kommer det bära hela vägen till playoff?

– Ruggigt tajt serie och många matcher kvar att spela, men fortsätter vi vara ödmjuka och ha rätt fokus tror jag att vi är med i fajten om en playoff-plats.

– Tätt på given passar oss som handen i handsken just nu. Vi har tränat bra hela säsongen och har för första gången i år alla tillgängliga för spel. Vi gör inga större förändringar i spelet utan det är fortsatt utveckling som gäller. Vi har vuxit som grupp men vi har mer att ge. Potentialen finns och jag är övertygad om att vi kommer att växa ytterligare. Hur vi formerar laget exakt vet vi närmare kvällen. Klart är att Simon S:t Cyr får förtroendet i kassen ikväll igen, säger ESK-tränaren Christian Nordenberg.

Senaste mötet:
SIF vs ESK 3-6 (1-2,1-2,1-2)
Läs mer om den matchen >>>

Match: ESK vs SIF 19:00 Bahcohallen.

Tabell & resultat ATG Hockeyettan >>>

Lämna ett svar